onsdag 5 augusti 2009

Pumpa läns

Det här med amning har tagit en ny vändning. Nu kör vi md amningspumen var fjärde timme och det funkar ganska bra. Det vänstra bröstet lider fortfarande av mjölkstockning, men K:s feber har gått ner och bröstet gör inte lika ont längre. Dessutom märker vi att det släpper ifrån sig lite mer mjölk nu än när vi började.


Sedan vi började pumpa (i går förmiddag, kanske en aning kort tid för att statistiskt säkerställa något) har vi bett Elin mjölersättning en gång och det var i natt. Då hade vi bara fått fram 40 cl bröstmjölk ooch hon ville så klart ha mer. Men bortsett från det bottennappet har vi lyckats pumpa ut så pass mycket att hon klarat sig bra.


Planen är att vi ska åka ner till Malmö i kväll, när solen sjunkit lite och gör det mindre stekande att sitta i bilen. Jag begriper inte vad vi tänkte på när vi köpte en bil utan AC. Nu är det förvisso snart läge att skaffa ny bil, en Golf är i minsta laget när man är två vuxna, ett spädbarn och en hund. Det funkar bra så länge vi bara behöver ha med oss barnvagnen och något smått, men ska det packas mer några andra större prylar blir det problem. Så det är väll bara att fortsätt längs familjestigen och se till att skaffa en kombi och därmed samla på sig en näve vuxenpoäng till.

Hittade en härlig sida där de säljer grymt sköna tygdockor. Kommer garanterat inhandla en sådan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar