fredag 9 oktober 2009

Lerstänk och solsken.

Som sagt, vi var ju i Karlskrona några dagar. Passade på att hämta lite frisk Blekingeluft och motionera lite samtidigt. Jag, K, K:s pappa, Ebba och Elin gav oss iväg längs Lyckåleden, som går längs Lyckebyån från Lyckå slottsruin till Lyckeåborg. En promenad på ungefär i,5 timme i inte helt plan terräng.

Vi gick från mina svärföräldrars hur till Augerum, där vi gick på leden söderut, för att följa den till den gamla järnvägsbron norr om Kronokvarnen.

Vi drog sedan norrut igen och landade hos svärföräldrarna igen. K:s pappa var stolt förare av vagnen och Ebba gick gärna först för att visa vägen, även om hon inte hade en aning om vart vi skulle. Hon passade även på att göra sin favorituteaktivitet; bada. Lyckebyåns vatten dög hur bra som helst.

Bitvis var det ganska knepigt att ta sig fram med barnvagn, stigen var ganska smal och det dök upp ett och annat staket som vagnen behövde lyftas över. Dessutom var det rejält lerigt på vissa sträckor, men vad gör det när man har värsta terängvagnen.

I övrigt har det varit ganska lugnt de senaste dagarna. Vår planerade resa norrut blir nog inte av. Vi kom fram till att det är lite för jobbigt just nu, med vår lilla bil och allt. Så vi får spara oss ett tag. Till Karlskrona kommer vi iofs att bege oss, men det räknas ju knappt.



Vill du har mer trafik till din blogg? Prova Viraltrafik. Snabbt och enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar