måndag 12 oktober 2009

Det rullar på

Än så länge har Elin levt sitt liv ganska stilla. Hon ligger mest på rygg, tittar sig omkring och flaxar med armar och ben. Men nu har det börjat hända saker. När K var uppe i natt för att sätta i nappen låg Elin helt plötsligt på sidan...flera gånger. Och idag när vi satt och åt låg Elin på kökssoffan och tittade på. Vi ser då hur hon målmedvetet tittar åt sidan, för att sedan börja vrida hela kroppen åt vänster. Till slut låg hon helt på sidan, men kunde inte komma längre eftersom hennes arm var i vägen. Så nu blir det hårdträning så att hon lär sig komma runt ordentligt. Med andra ord är det dags att börja se upp var man har henne och inte lämna henne obevakad på utsatta ställen. Det har vi i och för sig varit ganska duktiga på innan oxå, men nu jädrar får man verkligen börja passa sig...och henne.

Ytterligare en liten utvecklingsdetalj är att händerna nu börjar söka upp saker att ta tag i. Tidigare har det varit betydligt mer slumpartade möten med saker runt omkring henne. Nu kan vi se en antydan till medveten styrning mot saker som hon vill undersöka.

Slutsatsen jag drar av detta är att vi nu får sluta upp att ställa farliga vätskor inom Elins räckvidd och helt lägga av med att placera henne intill den varma spishällen.

Hur ska detta sluta.


Vill du har mer trafik till din blogg? Prova Viraltrafik. Snabbt och enkelt.

3 kommentarer:

  1. Ja, det är bäst att ni undviker att ställa saltsyran brevid bebis nu. :D

    SvaraRadera
  2. Den där säkerhetstatueringen är ju helt galen! *skratt*

    SvaraRadera
  3. @ Ewa: Frågan är bara var vi ska förvara den nu? Tatueringen har ju, så klart, sitt ursprung i USA...

    SvaraRadera