söndag 19 september 2010

Föräldraledigt

Japp, nu är de igång då; mina Bonda-med-Elin-månader. Tanken är att jag ska vara jobbfri fram till början av februari nästa år men det hela är lite flytande och avgörs i slutänden av när vi lyckas få en dagisplats till Elin. Dessutom fuskar jag lite nu i början eftersom K har semester i två veckor och vi därmed är hemma båda två. Men snart så...

Vi har inlett vår gemensamma ledighet med en roadtrip Malmö-Karlskrona-Böta-Stockholm-Böta-Karlskrona-Malmö, där vi just i detta nu är på väg mot Sthlm. Bilåkning är en av Elins bästa grenar vilket är skönt eftersom vi allt som oftast flänger runt i landets södra delar. K snackade lite med grannen häromdagen och deras unge gillade varken att åka bil eller vagn, vilket vårt fall hade varit katastrof.



Angående Elins gående så har hon nu tagit ett stort kliv framåt (kass skämt, men jag kunde inte låta bli). Plötsligt en dag bestämde hon sig bara för att det var störtlöjligt att hålla i sig i möbler och annan fast utrustning och sedan dess har hon promenerat runt utan större besvär. Ett och annat fall blir det så klart, men än så länge har hon inte tillfogat sig själv några bestående skador.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar