söndag 21 mars 2010

Nya och nygamla framsteg.

Det har hänt en hel del med Elin, rent utvecklingsmässigt, som jag inte har skrivit om.

Till att börja med så har hennes rumpa nu blivit så pass platt att hon sitter utan några som hellst problem. I början var hon som ett SAAB-mål (du bör ha gjort lumpen för att förstå) och föll bakåt så fort hon petades på, men så sakteliga har hon hittat ballansen. Nu sitter hon så pass stadigt att vi inte längre är skiträdda för skallskador när hon sitter på golvet.

Hon har dessutom börjat rulla. Mest från rygg till mage, men några gånger har hon även lyckats åt andra hållet. Detta har även resulterat i att hon numera ofta väljer att sova liggandes på sidan. Just nu ligger hon på magen på Hotel Fort Royals dubbelsäng och sover middag och verkar ha det hur skönt som hellst.




Hon är även betydligt mer uppmärksam på sin omgivning än tidigare. Hon kan sitta och observera människor runt omkring henne och ofta spricka upp i ett stort leende om någon tittar på henne. Framför allt andra barn verkar hon tycka är intressant. Samtidigt kan hon ibland vara väldigt skygg mot en del folk. I går klev vi in i hissen tillsammans med ett annat par och då fick Elin plötsligt för sig att mannen i det andra sällskapet var väldigt obehaglig och definitivt värd ett rejält gråt. Än så länge verkar det inte vara någon som tagit illa upp i alla fall.

1 kommentar:

  1. Jag har just nu en tävling på min blogg i samarbete med Ping Pong Barnkläder, jag har valt ut 3st klädesplagg och ett par skor du får välja mellan. Det enda du behöver göra är att länka till tävlingen på din blogg + skriva en motivering varför just du ska vinna.

    Jag följer dig gärna via bloglovin, om du vill göra detsamma.

    SvaraRadera