söndag 21 mars 2010

Sol och bad, del 2.

Ytterligare några dagars semester har passerat. Vi har bland annat klarat av en heldagsutflykt med 82-fots segelkatamaran och en dag i hyrbil. Och Elin har fortfarande inte blivit bränd i solen.

Seglingen gick över förväntan. Iförd sin, från Sverige medtagna, flytväst passade hon på att sova bort o stort sett hela seglatsen. Det var i stort sett bara när vi gjorde strandhugg som hon passade på att vara vaken. När vi var tillbaka på hotellet fick hon följande omdömme från en medresenär; hon är ju jättetyst och snäll. Bra jobbat Elin.

En hel dags bilåkande runt på de två öar som utgör Guadeloupe har vi fixat också. Bilbarnstol för små barn fanns att hyra för fem euro extra och airbagen gick lätt att koppla ur så det var inga problem alls att få med den lilla damen. Hon protesterade dock lite i början, då det visade sig att vinkeln på hennes babystol var på tok för upprätt, vilket fick som konsekvens att Elin mer eller mindre hängde i bältet i de kraftiga uppförbackarna som tidvis är högfrekvent förekommande på de Guadeloupiska vägnätet. Så fort detta var fixat återvände hon mer eller mindre till sitt vanliga bilglada humör.

Sammanfattningsvis kan jag bara (än så länge) säga att det funkar hur bra som hellst att ha med små barn på semester. Så länge man är införstådd med att man inte tar semester från barnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar